Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Greg Van Avermaet: "Dit is mijn slechtste Tour ooit”

Tour de FranceGreg Van Avermaet (AG2R-Citroën) reed zich nog niet in de kijker in deze Tour de France. Normaal doet de renner altijd mee voor een ereplaats in etappes zoals naar Mûr-de-Bretagne, Landerneau, maar in deze editie was hij enkel mee met een vroege vlucht op dag zes, een rit die was voorbestemd voor de sprinters, en schoof hij ook mee in de etappe naar de Mont Ventoux, maar zonder resultaat.

9 reacties

  • Geert Teirlynck

    3 jaar geleden
    Prachtige 'loop'baan Greg! Geniet van de Spelen, en probeer er misschien nog één keer een goed voorjaar uit te halen.
  • eduard janssens

    3 jaar geleden
    Wordt tijd dat je uw fiets aan de haak hangt , er is een tijd van komen en gaan .
  • ROGER DEPREZ

    3 jaar geleden
    Greg is 36 jaar en dan is het allemaal minder, hij kan nog mee maar hij heeft het niet meer om het af te maken. IK moet wel alle respect opbrengen voor Greg wat hij allemaal heeft gedaan als renner, zijn palmares is toch indrukwekkend voor een renner van deze generatie in een doping vrije wedstrijd vorm.
  • Lucien Mertens

    3 jaar geleden
    Maar neen Greg, het zijn zoals bij de auto de kilometertjes die beginnen doorwegen, wat slijtage aan de mechaniek. Heel normaal en voor iederéén onvermijdelijk.
  • walter de jaeger

    3 jaar geleden
    ga maar met pensioen jonge en probeer te begrijpen dat de jonge garde de fakkel aan het overnemen is waar ge U zal moeten bij neerleggen.