Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Voorlopig geen verplichte vaccinatie voor zorgpersoneel in ons land, cijfers tonen dat verplichte vaccinatie te vroeg komt

Er komt voorlopig geen verplichte vaccinatie voor het zorgpersoneel. Dat hebben de ministers van Volksgezondheid beslist. Er zal wel gewerkt worden met een actieplan om de zorgmedewerkers verder te sensibiliseren, zoals federaal minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) al voorstelde.

140 reacties

  • Marcel Willems

    2 jaar geleden
    Velen denken dat ze hun job zullen opgeven als verplicht gevaccineerd zouden worden ,maar vergeet niet dat ook in die andere jobs een verplichting is of om de twee dagen te testen,zelfs in grote bedrijven.Dat er meer sterfgevallen zijn bij de gevaccineerden klopt niet want de cijfers liegen niet wat betreft de overlijdens .85% is niet gevaccineerd en de rest zijn mensen met onderliggende aandoeningen
  • heinz wolf

    2 jaar geleden
    Beste heer Vansteenkiste, volgens U is het voor een verplichte vaccinatie nog te vroeg, maar voor de mensen die daardoor dan misschien aan COVID-19 overlijden zal het te laat zijn.
  • Dirk adriaense

    2 jaar geleden
    On België vind men het altijd te vroeg om in te grijpen . Men had van in het begin iedereen moeten verplichten om zich te laten vaccineren. Ik vind dat men de niet gevaccineerden zelf moet laten opdraaien voor de medische kosten moest men gehospitaliseerd worden ..
  • Bart Daelemans

    3 jaar geleden
    overtuig ze met donuts, als dat niet werkt dan weet ik het ook niet.
  • Annette Van Meervelde

    3 jaar geleden
    Ze hebben nu al zoveel personeel te kort in de zorg. Als ze nog veel verplichtingen gaan opleggen, zullen er nog veel een ander beroep of werk kiezen.