Esports-team van Hogeschool PXL Hasselt jaagt op prijzenpot van 20.000 euro in Madrid

Na een reeks online Qualifiers, een spannende nationale finale én de Europese Knockout Rounds speelt PXL Esports dit weekend de Red Bull Campus Clutch World Final in Madrid. PXL Esports gaat er de Belgische eer verdedigen en hun kans wagen op eeuwige roem én een prijzenpot van 20.000 euro.

  1. Indrukwekkend ‘Like a Dragon: Infinite Wealth’ biedt episch avontuur met slechts één minpuntje
    gamereview

    Indrukwek­kend ‘Like a Dragon: Infinite Wealth’ biedt episch avontuur met slechts één minpuntje

    Amper twee maanden geleden waren we nog quasi extatisch over de terugkeer van Kiryu Kazuma in ‘Like A Dragon: The Man Who Erased His Name’. Het was een veel compacter avontuur dan wat ‘Yakuza’/’Like A Dragon’-fans gewoon waren, maar betekende vooral de herintroductie van de notoire anti-held uit de ondertussen al bijna twee decennia oude franchise. Ook in de nieuwste telg, ‘Infinite Wealth’, is een grote rol weggelegd voor Kiryu, en de langverwachte ontmoeting met Ichiban Kasuga, de protagonist van ‘Like A Dragon’. En dit keer is het meer dan een (naar ‘Yakuza’-termen) kort tussendoortje. Veel, véél meer.
  2. ‘Tekken 8' overstijgt vechtgamegenre met drang naar perfectie en animaties die je sterretjes doen zien
    gamereview

    ‘Tekken 8' overstijgt vechtgame­gen­re met drang naar perfectie en animaties die je sterretjes doen zien

    We hebben net een ninja-beer tegen een menselijke duivel zien vechten op een strand met als belangrijkste wapen een metalen strandbal in de vorm van de aarde. Nee, we zitten niet aan de drugs, we spelen ‘Tekken 8’. Deze game mengt als geen ander complete absurditeit en bloedernstige pathos. Denk je dat dit ‘gewoon’ een vechtgame is? You know nothing! Dit is zelfs eentje waarvoor we het blik superlatieven opentrekken. Fight!