Alhassan Yusuf
Volledig scherm
Alhassan Yusuf © Pro Shots

Antwerp heeft met Alhassan Yusuf vervanger voor Hongla beet

AntwerpAntwerp heeft de komst van Alhassan Yusuf afgerond. De middenvelder van 20 komt over van het Zweedse IFK Göteborg en tekent voor vier jaar. The Great Old troeft zo een aantal andere gegadigde clubs af. 

3 reacties

  • Dany Herman

    3 jaar geleden
    Hopelijk zien we ook nog blanke voetballers op de velden, voetbalbond zou toch mogen ingrijpen Jeugdspelers zien we enkel in lagere klassen
  • marc van de poel

    3 jaar geleden
    Als alle transferts die Antwerp gerealiseerd heeft een beetje gaan renderen, zullen ze een aardig woordje gaan meespreken in de titelstrijd. En gezien deze kwaliteitsvolle versterkingen, is het duidelijk, dat ze D'Onofrio niet gemist hebben..
  • Dirk Van den Bogaert

    3 jaar geleden
    Sterk werk. Lijkt me een volwaardige vervanger van Martin Hongla met nog een serieuze marge voor progressie, maar ook een stuk sneller. Het feit dat hij vorig seizoen nog in beeld was bij onder meer Kopenhagen, Ajax, Wolverhampton en Sheffield en recenter bij Glasgow Rangers, en blijkbaar ook Club, doet toch vermoeden dat ze goed bezig zijn bij Antwerp. Nu nog vervangers voor die oude Israëliër en die andere geldwolf die vond dat hij te weinig respect kreeg en we zullen ongeveer rond zijn.