Hein Vanhaezebrouck.
Volledig scherm
PREMIUM
Hein Vanhaezebrouck. © BELGA

Dé hamvraag bij AA Gent dit seizoen: kan Hein Vanhaezebrouck de Buffalo’s weer naar prijzen leiden?

AA GentOp de valreep wist AA Gent via winst in de Europe play-off nog Europees voetbal af te dwingen, maar een seizoen als het vorige willen ze bij de Buffalo’s niet meer meemaken. Het bestuur hoedt zich voor grote ambities, maar de top vier moet het doel zijn voor AA Gent.

8 reacties

  • Lucaz Keizer

    3 jaar geleden
    Ivan, het blijft toch steken he. En, de Europese campagnes die Gent toen speelden, waren ook alleen.maar geluk en de zwakte van de tegenstanders misschien? Nee jong, Gent was toen gewoon de beste ploeg in België,en dat is ons streefden om opnieuw bij de top te behoren.
  • Janssens Paul

    3 jaar geleden
    Tja geluk blijft niet duren,eerst proberen om te overleven,nederig te zijn en geen dikke nek te tonen.
  • FRANK BERTELS

    3 jaar geleden
    met louwagie in je team kun je op verschillende paarden wedden ,sportief of niet sportief
  • nico baelde

    3 jaar geleden
    Aa Gent heeft zich alleszins gericht versterkt, kan een outsider zijn voor de titel als alles meezit. Zal stuk afhangen van hoe Bezus zal spelen, als een vod of als een sterspeler. Ook Gianni Bruno brengt snelheid en heeft een neus voor goals. Die had ik graag bij club gezien
  • Ivan De Bakker

    3 jaar geleden
    HVH heeft 1 keer met veel geluk (en meer door het overvolle programma van de enige concurrent én niet vergeten de diefstal van de helft van de punten) een kampioenstitel gepakt. Dus die 'weer naar de prijzen' is toch wel een beetje overdreven. Mss zou het al goed zijn mocht Gent zich eindelijk in de G5 kunnen nestelen.