Hamilton en Verstappen, voor de race en dus voor de crash van zondag.
Volledig scherm
PREMIUM
Hamilton en Verstappen, voor de race en dus voor de crash van zondag. © EPA

Onze F1-expert over crash Hamilton-Verstappen: "De ene te driest, of de andere te agressief insturend? Ga weg. De waarheid is veel minder controversieel”

Formule 1Hamilton te driest? Verstappen te agressief insturend? Ga weg. De waarheid is veel minder controversieel en te saai om de sociale media mee te voeden: die crash in ronde twee van de Britse grand prix was ‘een koersfeit’. Term die men gebruikt voor dingen die nu eenmaal gebeuren, in een F1-race. Niet meer en niet minder.

18 reacties

  • Marc Van Buynder

    3 jaar geleden
    Eindelijk iemand met een slimme beoordeling, race incident Wie er kampioen wordt kan mij niet schelen, de beste wint niet altijd.
  • eduard janssens

    3 jaar geleden
    En toch wordt Max wereldkampioen
  • Filip Joly

    3 jaar geleden
    Juist gesteld door de journalist. Vroeger was het wekelijks van dattum. Er viel iets te beleven op en rond het circuit. F1 is al 20 jaar naar de verdoemenis omdat alle risico er uit gebonjourd werd. Er wordt niet meer geracet. Ben overgeschakeld naar andere autosport zoals FIA Wec, Le Mans, 24 uren,..
  • Marc Van De Ginste

    3 jaar geleden
    Mr.Bossyt het gebeurde wel bij in begin van de 1 ronde bocht 9 (Cops)......
  • Jan Lanclus

    3 jaar geleden
    en ja Quinten Vanloo, VER had beslist de deur toe te gooien en daardoor tikt hij HAM zijn voorwiel aan. Frank Coekaerts heeft in deze gelijk en eigenlijk gaat VER in de fout door zijn rijgedrag.