Generaal-majoor Philippe Boucké.
Volledig scherm
Generaal-majoor Philippe Boucké. © ID / HATIM KAGHAT

Voormalig Adiv-topman Boucké zegt dat zijn vervanging al op 8 juli beslist was

Volgens het voormalige hoofd van de militaire inlichtingendienst ADIV, generaal-majoor Philippe Boucké, lag zijn ontslag al een week eerder op tafel. Dat zegt hij op Twitter. Het account van Boucké is afgeschermd, maar zijn tweets zijn geretweet door onder meer N-VA-Kamerlid Theo Francken.

5 reacties

  • Marc Van Hoof

    3 jaar geleden
    Men heeft een zwarte piet gevonden. De Minister en de grote leider zullen geen ontslag nemen. Zij kunnen ook niets fout doen. Het is altijd iemand anders.
  • Gerard Braeckmans

    3 jaar geleden
    Idd, Fons Dewaele, het zijn geen helden dat is zeker.
  • Gino Sinnesael

    3 jaar geleden
    Raar dat er blijkbaar enkel militaire koppen moeten rollen, want de minister zei toch dat er bij de Staatsveiligheid en bij het OCAD ook fouten werden gemaakt?
  • vanaeken jokke

    3 jaar geleden
    Een PS minister van defensie die de ene leugen na de andere de wereld instuurt is nooit meer te vertrouwen een schande dat zoiets op post durft blijven.
  • Fons Dewaele

    3 jaar geleden
    Beschamende houding van de legerleiding met name de legerchef dat het mes in de rug steekt van één der bekwaamste en gerespekteerde Officier. Beschamend ook dat hij zo laf durft te reageren naar zijn personeel toe. Hij is nu even ongeloofwaardig als de huidige minister van defensie. Aan zulke personen heeft het leger geen nood. Degoutant en beschamend zulk een laffe houding.