AFP
Volledig scherm
© AFP

Bitcoin duikt weer onder de 30.000 dollar

De waarde van cryptomunt bitcoin is voor het eerst in een maand weer onder de 30.000 dollar gedoken. De afgelopen 24 uur verloor de digitale munt ruim 6 procent. Daarmee is vrijwel alle winst die de bitcoin dit kalenderjaar heeft geboekt, verdampt.

8 reacties

  • Pedro Skeeter

    3 jaar geleden
    Het wordt al een beetje saai om altijd dezelfde plaat te draaien maar kom nog een keer: he tiens vrije val, waar vrije val, bitcoin staat ondertussen weer op 38000, op hoogste punt sedert goeie maand. Maar ja als je niet weet hoe deze markt zich gedraagt, verwachten we ook niet dat je er iets slim over gaat zeggen, pascal, piet en bart hier die snappen het wel (en hebben ervaring ermee).
  • pascal Vanderlinden

    3 jaar geleden
    De rijken kopen massaal de bitcoins op van de gewone mensen die verkochten door paniek tijdens daling ! Stom om bitcoin te verkopen tijdens een daling terwijl je gewone euro's of dollars zakken door het massaal bijdrukken ! Neem er eens de grafiek van bitcoin bij en leg er eens de grafiek van euro of dollar naast en zoek het verschil. Investeren in de toekomst noem ik dat net zoals google of facebook en internet. Hoe je € vast en bekijk hoe je dagelijks armer word !
  • Lisette Theunis

    3 jaar geleden
    Klaar voor de vrije val zonder valscherm..
  • Piet Vermeulen

    3 jaar geleden
    Ideaal koopmoment. DCA is ook hier mooi van toepassing. DYOR zoals ze zeggen.
  • Bart Verbeeck

    3 jaar geleden
    @Paul Boutsen. Bitcoin blijft bitcoin en is voor mij echt geld. Euro/USD zijn ondertussen gewoon fake munten, zonder enige backup (behalve de staat, maar de meesten landen zijn financieel technisch gezien reeds failliet en dus ook het fake geld). Oh, en indien je de discussie wenst aan te gaan op fake vs non fake. De waarde van Bitcoin wordt gemaakt bij het creeeren door investeren in Energie, net zoals iedere werknemer of zelfstandige dat doet. EURO of USD=database entry zonder energie.