Ludivine Dedonder
Volledig scherm
PREMIUM
Ludivine Dedonder © Belga

ONZE OPINIE. Zonder verduidelijkingen van de stafchef en de generaal zal het ongenoegen binnen Defensie blijven borrelen

Het hoofd van de militaire inlichtingendienst ADIV blijkt niet ontslagen te zijn uit zijn functie. Volgens minister van Defensie Ludivine Dedonder (PS) liet generaal Boucké zélf aan stafchef Michel Hofman weten hebben dat hij het niet meer zag zitten om verder te doen, luttele uren nadat hij in het parlement nochtans had verklaard hoe strijdvaardig en vastberaden hij wel was. De druk zou te hoog geweest zijn. 

13 reacties

  • Vera Bres

    3 jaar geleden
    DeDonder blijft zitten en mag haar postje en riant loon houden , ze heeft het goed geregeld.
  • Wilfried Vanden Berg

    3 jaar geleden
    Ontslag nemen? Dat durven die show figuren van zogenaamde politiekers niet meer .Ze hebben daar de durf noch de ruggengraat voor . Afgedankt als advocaat , en in de politiek gegaan voor het luxe leven , zonder enige verantwoordelijkheid .
  • Wilfried Frensch

    3 jaar geleden
    Wat een vaudeville heeft onze Minister ervan gemaakt en de leden van de commissie vinden hun vakantie belangrijker dan de waarheid boven water te krijgen. Er is een kop gerold al dan niet terecht maar dat is bijzaak als de Minister maar op post kan blijven. Dégoûtant !
  • Patrick Rasschaert

    3 jaar geleden
    Dedonder vat nog niet dat ze als verantwoordelijke minister zelf moet opstappen en de plaats ruimen voor iemand die bekwaam is en op zijn minst op de hoogte is van wat defensie betekent.
  • rik casteleyn

    3 jaar geleden
    Dedonder zit vol leugens en kan zich niet verdedigen in het nederlands . Weer de PS die in de fout gaat net zoals de minister van de PS die 25 verwittigingen genegeerd heeft en zo de overstromingen op zijn geweten heeft . Altijd doofpot vullen .