Finn Florijn testte positief op het coronavirus.
Volledig scherm
Finn Florijn testte positief op het coronavirus. © REUTERS

HERBELEEF DAG 1. Onze journalist in HLN LIVE: “Bach bevestigde dat Spelen aan zijden draadje hingen” - Vierde coronageval in Nederlandse ploeg

5 reacties

  • patrick feyen

    3 jaar geleden
    Macron die aanwezig is, maar in eigen land de mensen terug zijn wil zal opleggen. Als men besmettingen wereldwijd wil verspreiden, dan is dit ideaal niet?
  • Gilbert Vermeersch

    3 jaar geleden
    Niet tegen staande beperkingen, inkorten wegens COVID Het slot van de ceremonie was, vol symboliek. Mèt oa. Ravel, Zonnebloemen, dank aan de zorg..tot het aansteken van de vlam in dat klasse kunstwerk. De allermooiste tot hiertoe. Chapeau Tokyo om dit te brengen in toch nog steeds sombere tijden.
  • Edmond Vanderhallen

    3 jaar geleden
    Lelijke openingsceremonie van OS in Tokyo. Irritant en oervervelende muziek, slechte belichting bij intrede atleten (die schaduwen op grijze vloer!), enz. Ook de commentaar op de VRT was barslecht. xxx maal fout gezever over manga stripverhalen, afwijken naar er niets toedoende details, “t jong volkske” benoemen…man man man..triestig
  • lode wijk

    3 jaar geleden
    De pakjes van Belgie hadden op zijn minst de driekleur moeten bevatten, zo zie je de helft kent de Brabançonne niet de anderen vergeten de driekleur.
  • Rik Vangaal

    3 jaar geleden
    Zijn olympischespelen, ooit door de Coubertin gepropageerd, nog van deze tijd? Kijk hoeveel miljarden Griekenland daardoor verloor. Prestige en nationalisme. Meer niet. Interesseert me al lang niet meer. En met resoect maar, kogelstoten en dchijfwerpen is dat nu echt zo populair onder de volkeren?