Wout van Aert na zilveren plak: “Een medaille was het hoogst haalbare, Carapaz was de sterkste”

Olympische SpelenWout van Aert is tevreden met zijn zilveren medaille op de Olympische Spelen, zo vertelde hij na de wegrit aan VTM Nieuws. “Dit was het hoogst haalbare.” 

66 reacties

  • Antoine Van De Velde

    3 jaar geleden
    Inderdaad Roger iedereen heeft kunnen zien dat Wout de beste was, man tegen man had Carapaz nooit kunnen winnen . Pogacar heeft als top renner een laffe wedstrijd gereden, verdiende geen medaille.
  • ROGER DEPREZ

    3 jaar geleden
    Ik moet Wout deze keer tegenspreken, Carapaz kreeg heel eenvoudig de vrijheid toe hij ging en van NIEMAND een reactie, als Wout ging onmiddellijk allemaal op zijn wiel. De vraag is wie was de beste Wout natuurlijk en wie was de slimste en kreeg de vrijheid Carapaz natuurlijk.
  • Jozef De schryver

    3 jaar geleden
    Goe bezig de Wout , hij brengt het af om mij geboeid naar het wielrennen te laten kijken .
  • Etienne De Bondt

    3 jaar geleden
    De tol van de roem en als er dan nog enkele bijzitten die hun ploeg belangrijker vinden dan hun land, Pogacar en Kwiatkowski, kan men zeker niets beginnen. Die laatste mag content zijn zijn ploeg heeft de olympische kampioen in hun rangen, maar dat is dan ook alles.
  • Evy Heyse

    3 jaar geleden
    PROFICIAT, prachtige familie en altijd eerlijk pak woensdag nog medaille mee en dan vlug naar die lieve warme familie je maakt ons simpele Belgen trots bedankt