De neutrale zone in hartje Brussel werd tijdens de hongerstaking geïnstalleerd, maar nadien gesloten voor het algemene publiek wegens een te grote toeloop.
Volledig scherm
De neutrale zone in hartje Brussel werd tijdens de hongerstaking geïnstalleerd, maar nadien gesloten voor het algemene publiek wegens een te grote toeloop. © Belga

Staatssecretaris Mahdi start campagne tegen fake news over collectieve regularisatie

Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V) start vandaag een informatiecampagne tegen het fake news dat er een algemene collectieve regularisatie zal komen. Hij benadrukt dat er geen wijziging in het regularisatiebeleid zal komen. Dat snel duidelijk maken moet voorkomen dat mensen valse hoop koesteren, aldus de staatssecretaris.

19 reacties

  • Miguel Leboucq

    3 jaar geleden
    Het is dweilen met de kraan open en in Europa is het geen open kraan maar een open sluis geworden. Hoeveel miljoenen zijn er in de voorbije 10 jaar Europa binnengevallen? Het is gewoon een invasie die geen politieker meer durft stoppen. En wij zullen ervoor blijven betalen
  • jo verstraelen

    3 jaar geleden
    Hij botst op dezelfde problemen als zijn voorgangers. Door onze jarenlange ruimhartigheid valt dit probleem niet meer op te lossen. Schone praat verkopen is het enige wat er dan nog overblijft.
  • Andté Herbots

    3 jaar geleden
    Mahdi u zegt dat ze niet collectief geregulariseerd worden maar wel individueel dat wil dan zeggen dat op het einde ze allemaal geregulariseerd zijn.dan staat ge verbaasd dat uw partij nu nog maar 10% haalt en als ge zo verder doet zal het nog minder worden.
  • Wilfried Vanden Berg

    3 jaar geleden
    Er waren er bij die hongerstakers , die al meer dan dertig jaar in België verbleven, hoe kan dat ?
  • DIRK VAN DESSEL

    3 jaar geleden
    Afgewezen asielzoekers dienen uitgewezen, is dat nu zo moeilijk om consequent wettelijk op te treden ? "Lex dura, sed lex", wisten de Romeinen al.