De emir van Dubai en zijn ex-vrouw prinses Haya, die al sinds 2019 op de vlucht is.
Volledig scherm
PREMIUM
De emir van Dubai en zijn ex-vrouw prinses Haya, die al sinds 2019 op de vlucht is. © EPA

Hij kalmeert z’n dochters met injecties en laat pistolen achter op kussens: zo regeert de omstreden emir van Dubai

RoyaltyDe telefoonnummers van prinses Latifa (35) en prinses Haya (47), de dochter en ex-vrouw van de emir van Dubai, zijn opgedoken op de lijst van spionagesoftware Pegasus. Dat meldt The Washington Post. Na onderzoek blijkt dat de telefoons van beide prinsessen allicht gehackt werden, al ging de heerser van Dubai nog veel verder dan dat. Juridische documenten, getuigenissen en onderschepte berichten leggen de ‘barbaarse praktijken’ van de sjeik en zijn kompanen bloot: “Ik ben betrapt door mijn vader”, schreef zijn dochter in een noodkreet. “Sindsdien zit ik opgesloten en zag ik niemand meer.”

22 reacties

  • Hans Bolsens

    2 jaar geleden
    En voor zo'n "hoogwaardigheidsbekleders" moeten we dan respect hebben? Mag ik dan spijtig genoeg tot de anders denkenden behoren of moeten we dit ook allemaal inslikken onder de mantel der politieke correctheid, hypocrisie ten top ja!
  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Gewoon zulke landen boycotten en geen handels mee doen...! En zeker niet op vakantie gaan ...
  • Linda Deyaert

    2 jaar geleden
    Een land met twee gezichten, een voor toerisme en economische belangenw waar criminelen onderdak vinden; en blijkbaar een ander gezicht voor de lokale bevolking.
  • willy zachel

    2 jaar geleden
    En onze diplomaten maar zoete broodjes bakken en slijmen bij deze potentaten. Met zulke landen zouden juist alle handels en politieke betrekkingen verbroken moeten worden !
  • Jan De Greef

    3 jaar geleden
    Overal zijn er gekken aan de macht