Wout van Aert ontgoocheld: “Mentaal zat ik niet fris meer. Ik kan eigenlijk niet snel genoeg thuis zijn”

Olympische SpelenGeen vervolg op Zilveren Wout van zaterdag. Van Aert greep in de tijdrit naast de medailles en werd zesde. In een eerste reactie bij VTM Nieuws een duidelijk ontgoochelde Van Aert. “Ik kwam voor goud, dus neen: ik ben niet tevreden. Het zat er niet in.” 

127 reacties

  • François Driesen

    3 jaar geleden
    Wout zeer goed gewerkt daar in Japan .Grote Meneer daar in Japan .Wij de Belgen zijn Fier op jou . Weer een kempenaar die zich laat gelden tussen die andere helden.
  • Marc Alaerts

    3 jaar geleden
    Wat een mooie verdiende commentaren hier op HLN . Ongekend . Zo goed als geen negativisme. Doe zo voort. En de prestaties van al onze Belgen in het vermoeide uitgestelde olympisch spelen . Uitmuntend ! En een genot om naar die diversiteit van sporten te kijken .
  • Wilfried David

    3 jaar geleden
    Wout u bent geen machine het idd al goed geweest vergeet u rust niet
  • linda van landeghem

    3 jaar geleden
    Prachtprestatie van Wout en Remco in de tijdrit. Wout heeft op de beide disciplines, dus de de wegrit en de tijdrit het best gepresteerd van heel het peloton. Met iets meer hulp in het laatste gedeelte van de wegrit, zat er goud in op de wegrit en een medaille in de tijdrit. Roglic was niet te kloppen. Demoulin en Dennis zeker wel. Remco komt terug uit een zware hinderlijke, langdurige kwetsuur.
  • Reinhart Vandeneede

    3 jaar geleden
    Veel lof en respect voor deze atleet en méns !
  1. Red Lions peuzelen Oekraïne op en strijden in halve finale tegen Zuid-Korea om olympisch ticket: “We zijn op onze hoede”

    Red Lions peuzelen Oekraïne op en strijden in halve finale tegen Zuid-Ko­rea om olympisch ticket: “We zijn op onze hoede”

    De Red Lions verorberden Oekraine als smakelijk voorgerecht (12-0) voor de hoofdschotel in het olympisch kwalificatietoernooi. Vrijdag strijdt de Belgische mannenhockeyploeg in de halve finale tegen Zuid-Korea voor het beoogde ticket voor de Spelen van Parijs 2024. “We zijn op onze hoede”, zegt Florent Van Aubel, die hoopt dat ook de Red Panthers zich morgen plaatsen voor de Spelen: “We delen al een tijdje de spotlights. Zij verdienen het duizend procent Parijs 2024 te halen.”
  2. Achter succes Red Panthers schuilt ook ‘equal pay’: dameshockeyteam krijgt zelfde basisloon als Red Lions, al verdient niet iedere speler evenveel
    PREMIUM
    3

    Achter succes Red Panthers schuilt ook ‘equal pay’: dameshoc­key­team krijgt zelfde basisloon als Red Lions, al verdient niet iedere speler evenveel

    Achter het olympisch ticket van de Red Panthers schuilen ook ‘gelijke rechten’: de bond investeert even hard in het hockeydamesteam dan de Red Lions. Eenzelfde topomkadering hebben ze al langer, maar sinds begin 2023 genieten de Panthers ‘equal pay’ in het basisloon. Al verdienen niet alle Panthers en Lions hetzelfde. En over hoeveel gaat het dan? “Toen ik begon in 2011 kregen we niets, en dan 75 euro per maand. Daar was ik toen superblij mee. (lacht) Nu zou dat een grap zijn.”