.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Photo News

Onze huisanalist Tom Boonen: “Dat het mentaal te zwaar was voor Van Aert? Ik vind dat dubbel”

WielrennenGeen Belgische medaille(s) in het tijdrijden op de Olympische Spelen. Dat zag ook onze huisanalist Tom Boonen. “Remco Evenepoel moet beginnen denken in functie van volgend jaar, want het oplapwerk van dit seizoen werkt niet.”

25 reacties

  • mario lafere

    3 jaar geleden
    Ik begrijp Wout. Hij heeft geen fouten gemaakt . Het was een prachtig parcours totnogtoe. Hij zal terug sterk zijn voor het WK. Ik geloof erin voor 2 x goud in Belgie. Wout ik steun u.
  • Gilbert Gendarme

    3 jaar geleden
    Het is nu wel duidelijk dat Roglic geen teamplayer is, het zaterdag laten lopen om niet in dienst van pigacar of wout te moeten rijden en 3 dagen later er zo duidelijk boven uit stekn. Remember Imola.
  • Jan Van Bavel

    3 jaar geleden
    De beste heeft gewonnen, zo simpel is dat!
  • wim rooyakkers

    3 jaar geleden
    Na Eddy MERKX ,is Wout tot nu toe de beste wielrenner die België ooit gehad heeft en nog heeft,noem een renner die er in de winter staat ,in de klassiekers, en in de Tour, misschien nog Roger ,maar dan ,gaapt er toch een enorm gat,
  • Diego Pepre

    3 jaar geleden
    Wout was op dit parcours altijd achter Roglic geëindigd. Zilver was wel mogelijk geweest als hij bij de wegrit niet zo diep was geweest. Maar dan had hij daar wellicht geen medaille gehad, dus is het beter zo want wegrit is nog altijd iets mooier dan de tijdrit. En eendagsvliegen. Carapaz, Pogie, Roglic en ook Dennis zijn geen eendagsvliegen.Van de medaillewinnaars had enkel Dumoulin dit jaar nog geen overwinning op World Tour niveau.