Actrice Scarlett Johansson (36).
Volledig scherm
Actrice Scarlett Johansson (36). © Brunopress

Disney noemt aanklacht Scarlett Johansson om film “triest en verontrustend”

UPDATEScarlett Johansson (36) is een rechtszaak gestart tegen Disney. De actrice, die de hoofdrol speelt in de nieuwe Disney-film ‘Black Widow’, is boos omdat de film tegelijkertijd op de streamingdienst van het bedrijf én in de bioscopen is uitgekomen. Dat was volgens haar niet de afspraak, maar Disney ontkent dit. Ondertussen krijgt de actrice veel steun op social media.

  1. “Politie raadde aan om flat met twee slaapkamers te huren”: Koen Crucke en Jan blikken terug op 55 jaar liefde en 20 jaar huwelijk
    PREMIUM
    BV

    “Politie raadde aan om flat met twee slaapka­mers te huren”: Koen Crucke en Jan blikken terug op 55 jaar liefde en 20 jaar huwelijk

    “We gedragen ons nooit aanstootgevend.” Koen Crucke (72) en Jan Gheysens (75) waren één van de eerste homokoppels die in België in het huwelijksbootje traden. Twintig jaar later is de liefde nog steeds intens, maar op hun leeftijd is de angst om elkaar te verliezen groot. “We hebben een peperdure uitvaartverzekering, want als één van ons gaat, willen we champagne, kaviaar en oesters na de begrafenis.”
  2. Delaplace mag van minister Dalle blijven zitten als CEO van de VRT: “Maar heel veel wrevel binnen de VRT”

    Delaplace mag van minister Dalle blijven zitten als CEO van de VRT: “Maar heel veel wrevel binnen de VRT”

    Frederik Delaplace mag voor Vlaams minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) aanblijven als CEO van de VRT. Dalle vindt dat Delaplace een zware inschattingsfout heeft gemaakt, al gebeurde dat met de beste bedoeling en vindt de minister het ook een belangrijk signaal dat de topman zich verontschuldigd heeft. Het is nu zaak het vertrouwen te herstellen, ten opzichte van de medewerkers, de buitenwereld en de betrokkenen, zei Dalle woensdag in ‘De Ochtend’ op Radio 1. Volgens Dalle is er zeker ook binnen de VRT duidelijk heel veel wrevel over de manier waarop het allemaal gelopen is.