Get Ready! niet blij met kledingkeuze in ‘Tien Om Te Zien’: “Oprechte excuses aan iedereen wiens ogen we hebben gepijnigd”

TVIn de zomer van 1997 bracht Get Ready! het nummer ‘Marjolijn’ uit. Daarmee scoorde de Vlaamse boysband meteen een hit. Koen van Get Ready! blikt nu terug op dat moment, waarbij hij grote ogen trekt als hij ziet welke kostuums de groep droeg. “Wij zagen er precies uit als Michelinmannetjes.”

6 reacties

  • Feline Noé

    3 jaar geleden
    Gaan we nu ook nog eens excuseren voor mode en kledij? Dat vind ik er over. De kleding van de 80's en 90's waren fenomenaal en uniek. Kledij tegenwoordig is saai. Maar die flashy opvallende klassiekers uit die tijdperk zullen ze binnen 100 jaar nog herinneren.
  • Ward Berden

    3 jaar geleden
    Omdat het homo's zijn, mochten ze niet zingen over vrouwen? Moeten die nu ook al gecensureerd?
  • Rik Cappelle

    3 jaar geleden
    Ze gaan die toch niet tevoorschijn toveren in het najaar wanneer VTM de ultieme Tien om te zien op touw zet ? Spaar ons en ons kinderen en kleinkinderen daarvan.
  • luc boeckx

    3 jaar geleden
    Wat een uitspraak!? Waarom? Toen was dat mode, het was tenslotte 1997!
  • Patrick Verbelen

    3 jaar geleden
    Wij hadden een reden om Vlaamse muziek te weren op de radio. Dit was gewoon pulp, echte troep, niet te doen en dat men zoiets nog verkocht kreeg ... dankzij TV, zelfs boer Charel stond toen in de hitparade. Kwaliteit was toen ver te zoeken.