Sterrenchef Geert Van Hecke (65) samen met zijn zoon-opvolger Louis (33), als twee handen op een wat vollere koksbuik: "Wij hebben nog nooit ruzie gemaakt." Louis: "Mijn vader kan dat niet. Zelfs als hij kwaad is, blijft hij minzaam."
Volledig scherm
PREMIUM
Sterrenchef Geert Van Hecke (65) samen met zijn zoon-opvolger Louis (33), als twee handen op een wat vollere koksbuik: "Wij hebben nog nooit ruzie gemaakt." Louis: "Mijn vader kan dat niet. Zelfs als hij kwaad is, blijft hij minzaam." © Foto Pieter-Jan Vanstockstraeten

INTERVIEW. Topchefs Louis en Geert Van Hecke: “Wij hebben nog nooit ruzie gemaakt”

Net 65 en zelfs na de lange lockdown heeft Geert Van Hecke (Zet’Joe en ex-De Karmeliet in Brugge) als één van de strafste sterrenchefs van het land nog geen seconde aan pensioen gedacht: “Wat zou ik thuis ook moeten doen?” En zo kan hij zijn zoon Louis (Refter) nog wat langer naar gastronomische glorie leiden. “Al zal ik nooit zo’n goede chef worden als mijn pa, maar ik kan wel zijn toestellen repareren.” Gesprek met vader en zoon, als twee handen op een wat vollere koksbuik: “Wij hebben nog nooit ruzie gemaakt.”