Ellen Pompeo en Chris Ivery.
Volledig scherm
Ellen Pompeo en Chris Ivery. © BrunoPress/Ad Media

Man Ellen Pompeo had moeite met haar seksscènes in ‘Grey’s Anatomy’

TVToen Chris Ivery iets kreeg met Ellen Pompeo, stond hij er niet bij stil dat intieme scènes onderdeel van haar werk zouden worden. Echt leuk vond hij het dan ook niet toen dat wel gebeurde, vertelt de actrice in de podcast ‘Ladies First’.

0 reacties

  1. Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’ blikt terug op dramatisch namiddagje shoppen: “Mijn ogen zijn opengegaan”
    PREMIUM
    TV
    1

    Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’ blikt terug op dramatisch namiddagje shoppen: “Mijn ogen zijn opengegaan”

    Wat een onschuldig namiddagje shoppen moest worden, eindigde met bitsige discussies en tranen in de ogen. De concurrentiestrijd op het erf van Martijn (36) bereikte zondagavond een nieuwe climax in ‘Boer zkt vrouw’. Lynnsie (32) en Lisanne (32) kibbelden tegen de sterren op, Martijn keek het tafereel met lede ogen aan. In dit interview blikt hij uitgebreid terug op die bewogen namiddag en verklapt hij welke gevolgen het gekibbel had. “Ik ben op zoek naar een sterke vrouw, maar ze moet ook wel water bij de wijn kunnen doen.”
  2. ▶ “Ik denk dat Bart De Pauw nooit nog de Bart De Pauw kan zijn zoals wij hem kenden”: waarom doorbreekt hij nu de stilte?
    PREMIUM
    HLN legt uit
    97

    ▶ “Ik denk dat Bart De Pauw nooit nog de Bart De Pauw kan zijn zoals wij hem kenden”: waarom doorbreekt hij nu de stilte?

    Voor de eerste keer sinds zijn veroordeling gaf Bart De Pauw (55) een televisie-interview aan ‘De tafel van Gert’. Waarom kiest De Pauw voor dat programma en Play4 om zijn verhaal te vertellen en niet bijvoorbeeld een VRT- of VTM-nieuwsprogramma? Welke indruk maakte hij tijdens het interview? En wat is de kans dat De Pauw na dit interview weer de draad kan opnemen als televisiemaker? Mediawatcher Mark Coenegracht beantwoordt vijf vragen.