Club-spelers vieren het doelpunt van Eduard Sobol.
Volledig scherm
Club-spelers vieren het doelpunt van Eduard Sobol. © Photo News
Union USG
0
EINDE
1
Club Brugge CLU
  • Eduard Sobol Goal 84'

Sobol schenkt Club met mooie knal late overwinning op bezoek bij gretig en frivool Union: “Lichtjes gestolen zege”

Jupiler Pro LeagueClub wint op Union, al had het heel wat voeten in de aarde. Voor de pauze verzuimde de thuisploeg om de vele kansen af te maken, waarna Club in de tweede helft het evenwicht herstelde. Het beslissende doelpunt van Sobol pas viel in het absolute slot. Blauw-zwart vermijdt zo ternauwernood een slechte seizoensstart.

39 reacties

  • Ilse Huyghe

    3 jaar geleden
    Inderdaad Yves , wie enkel de samenvatting zag, kan enkel die conclusie trekken Wie de ganse match zag , kan concluderen dat beide teams elk een helft voor zich namen. Dat union’s kansen volgden uit de omschakeling na een hoge bal naar voor, dat hun goal duidelijk buitenspel was . Dat de brugse goal er kwam na een flater van de keeper. Eigenlijk speelt union als Charleroi.
  • eduard janssens

    3 jaar geleden
    Het paard dat de haver verdiend krijgt die altijd niet , de beste ploeg heeft verloren !
  • christoph beauman

    3 jaar geleden
    De regels in voetbal,eenmaal meer scoren dan de tegenstander!!
  • Pascha Van Rossem

    3 jaar geleden
    Het schot was hard maar "een mooie knal" zou ik het zeker niet durven noemen. Voor mij was het meer een verkeerde inschatting van de doelman. Voortgaande op de korte samenvatting die ik te zien kreeg op TV was het eerder Union die hier winst moest pakken. Ik zou het dan ook geen wedstrijd noemen tussen "de kampioen" en de promovendus want dit was zeker niet te zien. Was de afwerkingsgraad bij Union goed geweest dan was het huilen geblazen voor blauw-zwart ...
  • Eric Bex

    3 jaar geleden
    Evenwichtige wedstrijd en dan is het meestal de ploeg die scoort die wint. Brugge mag wel deftige transfers gaan doen want dit blijft niet duren! Was vorig jaar toch al enorm duidelijk tijdens PO1 dat er geen rek meer op deze kern zat. Waarom zolang wachten met transfers? Vorig jaar ook al.