rv
Volledig scherm
PREMIUM
© rv

COLUMN. Nina, vrouw tussen de meisjes. Ze nam het op tegen de zeven dwergen. Sneeuwwitje won

In een vorig leven als sportjournalist nam Jan Segers deel aan vijf Olympische Spelen. Dezer weken schrijft hij geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende olympische kop.

12 reacties

  • guy vermeulen

    3 jaar geleden
    Nogmaals proficiat je bent bij de enigen op de wereld , je kan ze op één hand tellen . Laat je later niet zot maken want dat hebben er al veel meegemaakt , blijf jezelf.
  • raymond van der craen

    3 jaar geleden
    Trots op Nina en trots Limburger te zijn.
  • guido Bervoets

    3 jaar geleden
    Alle zeven atletes hebben onder hun niveau gepresteerd bij de finale. Stress en zenuwen speelde alle zeven parten. Nina bleef het koelbloedigst en dat kunnen alleen de echte kampioenen. Al mag men bij deze de ervaring, de routine en het voordeel van de ouderdom niet wegcijferen. Een welverdiende overwinning.
  • ghislain lefever

    3 jaar geleden
    Zeer goed artikel. Nina is een topatlete, een gezonde jonge vrouw, een voorbeeld voor velen. Opvoeden met discipline lees ik: goed zo. Al dat gepamper moet er uit.
  • Gilbert Vermeersch

    3 jaar geleden
    Zij is een geboren kampioene met de juiste instelling, perfect omringd en met één enorme werkkracht en wil. Het bewijs dat het ook bij ons kan. Positief, ik vind dat onze vrouwtjes het zeer goed doen en voorbeelden zijn.