EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

Delen van Frankrijk kleuren rood: alles wat je moet weten voor je op reis vertrekt

UPDATEHet zuiden en het westen van Europa kleuren steeds roder. Zo ook het zuiden van Frankrijk en Parijs op de kaart van het Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding (ECDC). Ga je naar Frankrijk? Dan zijn dit de maatregelen waar je deze zomer nog rekening mee moet houden.

15 reacties

  • Joke Weyts

    3 jaar geleden
    Dit komt door de klimaatopwarming. Dit virus overleeft langer door de warmere temperaturen.
  • KRISTOFF JOOSENS

    3 jaar geleden
    U mag 48hr in Frankrijk verblijven zonder enige test dus hoe gaan ze dat controleren? Juist ja, niet dus!
  • Roos Thuinmans

    3 jaar geleden
    Ben juist terug uit Frankrijk. Werd uit het verkeer geplukt om 3 hr s'morgens Controle covid certificaat was ok. Moest zonder boete te krijgen wel aan de kant blijven staan vanwege de avond klok. 3 andere automobilisten,kregen een fikse boete. Voor rijden zonder de juiste documenten,en tijdens de avondklok.
  • Rik Vangaal

    3 jaar geleden
    EU: elk land een ander type identiteitskaarten. De chip op decBelgische kan door politie in veel landen niet gelezen worden. Elk land een ander type rijbewijs (en zelfs andere regels). Elk land een iets anders paspoort voor verre reizen. En omdat diversiteit het motto is zijn de pricedures voor al die documenten ook in elk land verschillend. Over de verkeersregels zal ik maar zwijgen. Kwa diversiteit is de EU niet te kloppen.
  • E C

    3 jaar geleden
    Daniel dit zou dan de tweede keer zijn dat we thuis moeten blijven Wel ik heb er genoeg van. Ik wens rust. Ik wens een periode te verblijven in een stressloze omgeving! en niet in een regio waar alles kan enmag . En dit straffeloos. Ik nodig je eens uit in een mooi sportpark met een leuk terras. Wel we worden steeds lastig gevallen door een bende achterlijke allochtonen. Politie doet haar best maar kan niet overal tegelijk zijn. Wel dat kom ik niet tegen in het vakantieland waar ik graag ben