Chaos bij hulpverlening in Pepinster: Rode Kruis krijgt opnieuw volle laag

De hulpverlening na de overstromingen in Pepinster van goed twee weken geleden loopt helemaal in het honderd. Dat meldt VTM NIEUWS. Hulpverleners ter plaatse zijn niet te spreken over de werking van het Rode Kruis. Eerst kreeg de organisatie kritiek omdat ze zich niet liet zien, nu omdat ze alles plotseling overneemt en in chaos doet verzanden.

30 reacties

  • Ferdinand Nuyts

    3 jaar geleden
    Chaos bij hulpverlening... Alleen geld ophalen lukt nog goed !!!
  • jean battheu

    3 jaar geleden
    Het rode kruis is een organisatie waar maar één zaak van tel is en dat is geld, geld en nog eens geld.
  • Wilfried Vanden Berg

    3 jaar geleden
    De CEO van het RK heeft in Ter Zake goed voor zijn deur staan vegen .Maar hij sprak wel van de Zwarte Piet doorschuiven . Alles was de schuld van de politiek, van de Franstalige gemeenschap en van het Croix Rouge . maar niet van hun. Alleen de 30 miljoen staat ondertussen wel op hun rekening . Maar daar heeft hij geen woord over gesproken . Daar moet in stilte op afgeroomd worden . De zwarte piet heeft hij dan wel zelf doorgeschoven .
  • Rolande Vogt

    3 jaar geleden
    Al heel veei jaren..geef ik alleen nog geld aan organisaties die ter plaatse helpen..en die ik ken
  • Nema De Geest

    3 jaar geleden
    Het Rode Kruis heeft jarenlange professionele en bewezen ervaring. De start is duidelijk niet goed, maar dat ligt ook aan de politiek. Eens begonnen zal alles wel gauw op wieltjes lopen. En ja, dat mag wat kosten. De beste manier om geld te verspillen is door het aan amateurs en vrijwilligers te geven.