Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Wat betekent haar gouden medaille voor de bankrekening van Nina Derwael?

Wat betekent een gouden medaille voor de bankrekening van de 21-jarige Nina Derwael? Al jaren harkt de turnster haar inkomen bijeen via sponsordeals, tot in zuivelbedrijven en garages. Nederiger wordt het voor een wereldtopper niet, maar er klinkt muziek. “Als ze haar nieuwe auto komt kiezen, is een upgrade zeker bespreekbaar.”

5 reacties

  • Michel Vandewiele

    3 jaar geleden
    Toch maar dat zij daar financieel beter van wordt na al die jaren, het is maar een peulschil in vergelijking met wat al die voetballers soms in 1 week verdienen en binnen enkele jaren zal het eindigen. Goed besteed dus.
  • Philippe De Naeyer

    3 jaar geleden
    Enkele kenners hebben al aangegeven dat ze door haar prachtige prestatie wel degelijk om contracten van 500.000 per jaar kan rekenen. Dat dit nog steeds een peulschil is tov bv voetbal is waar, maar dat wist ze ook toen ze aan die sport begon. Dat heeft ze zelfs zelf gezegd in een interview. Het is nu eenmaal hoe de zaken werken. Een sport die veel publiciteit lokt en door veel meer mensen wereldwijd gevolgd wordt, brengt nu eenmaal meer geld in het laatje. Dat geld niet alleen in de sport
  • Gino Denil

    3 jaar geleden
    Dat turnen vergt veel meer en is veel meer sport dan voetbal. Maar het is in de sport een beetje zoals in het andere leven. Wie het meest verdienste heeft krijgt vaak het minste.
  • Paul Keulemans

    3 jaar geleden
    Benieuwd of ze daar nu allemaal haar belastingen over zal moeten betalen, want waar 'onze' politici het geld met bakken tegelijk belastingvrij aan hun 'vriendjes' weggeven zal iemand die ons land promoot uiteraard de volle pot mogen betalen. Misselijk wordt je daar van, voetballers die geen € betalen bijna en de grens over gaan, en topsporters die ons land vertegenwoordigen betalen mee de rekening. Benieuwd naar de politieke reactie !
  • Sam Bedfort

    3 jaar geleden
    Veel belastingen betalen betekent dat.