AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Meghan Markle viert haar 40ste verjaardag: “Een verzoening met het koningshuis? Dat moeten we niet verwachten”

RoyaltyMeghan Markle blies woensdag veertig kaarsjes uit. In die vier bewogen decennia was ze actrice én hertogin, een opmerkelijke combinatie. Met de Megxit en het beruchte Oprah-interview dat daarop volgde bezorgde ze de Queen nog wat extra grijze haren. Ook bij het grote publiek valt ze niet bepaald in de smaak. Zal ze die verbrande reputatie ooit nog recht kunnen trekken? Royalty-experten Jo De Poorter en Mario Danneels voorspellen de volgende vier decennia van de meest besproken vrouw van het moment: “Ze heeft werk aan de winkel om haar imago op te poetsen.”

15 reacties

  • Patrick Verbelen

    3 jaar geleden
    Het boek waar de oren van gaan klapperen. Zo beweert Campbell dat er een paar dagen na het huwelijk al gedoe was tussen Meghan en de koninklijke familie. 'Ik weet hoeveel hoop de koninklijke familie had dat Meghan een succes zou worden. Ik supporterde voor haar.
  • Ann Verschueren

    3 jaar geleden
    Dat is geen gelukkig koppel. Een gelukkig koppel gaat zijn eigen weg en gaat ook zeker ruzies uit de weg en zoekt ze zeker niet op.
  • monique bolen

    3 jaar geleden
    Waarom zouden ze om achteraf weer keet te schoppen, mensen als Meghan genieten daarvan al zetten ze een pruilmondje van binnen zit het anders.
  • Albert de Lovendeghem

    3 jaar geleden
    Ik wist niet dat royalty watchers toekomstvoorspellers waren. Áls je daarvoor al betaald wordt? Gewoon aanzien als bladvulling.
  • Henri Demeer

    3 jaar geleden
    speelt in films maar doet niet mee aan theater