Studio 100
Volledig scherm
PREMIUM
© Studio 100

Spektakelmusical ‘Daens’ hervat met slechts met 70 procent capaciteit: “Vaccin zou verplicht moeten worden door de overheid”

ShowbizzDe tribunes rijden. Jelle Cleymans (35), Free Souffriau (41) en co zingen en acteren weer. ‘Daens’ herleeft na anderhalf jaar verplichte stilte. Maar slechts op 70 procent van de capaciteit en dus nog niet voor een volle rendabele zaal. “Het is tenminste wel een begin”, stelt Hans Bourlon (59). Vanaf september hoopt hij op volle kracht te draaien. “Ik roep iedereen op om zich te laten vaccineren. Enkel zo geraakt onze sector uit dit drama.”

35 reacties

  • Mathilda Van Overloop

    3 jaar geleden
    Inderdaad dan waren we allang uit de miserie.
  • Linda Coninckx

    3 jaar geleden
    Verplichten en anders blijft je maar thuis
  • Peggy De Weerdt .

    3 jaar geleden
    Een vaccin verplichten gaat niet omdat noch overheid noch producent enige verantwoordelijkheid wil nemen als het misloopt plus vaccin blijkt nu steeds meer maar tijdelijke bescherming te geven en niet bestand tegen verschillende varianten. Door al dit kan het vaccin helaas niet verplicht worden. Mensen schijnen niet veel van wetgeving te kennen.
  • gustaaf carpels

    3 jaar geleden
    Tja het vaccin zal de verspreiding niet tegen gaan maar de gevaccineerden zullen niet meer ziek worden of minder hard zodat ze niet in het ziekenhuis moeten blijven en dat is toch veel beter dan de ziekenhuizen zo te belasten dat andere hun noodzakelijke operaties Niet kunnen krijgen. Ik heb het ook niet zo voor de heer bourlon maar iedereen is vrij om zelf musicals te organiseren en te investeren in deze vorm van cultuur.
  • james vroman

    3 jaar geleden
    alleen in open lucht of verbieden ...