Een kus van vriend en voetballer Siemen Voet, een knuffel van mama en papa: dat is pas thuiskomen, ook al ben je olympisch turnkampioene.
Volledig scherm
PREMIUM
Een kus van vriend en voetballer Siemen Voet, een knuffel van mama en papa: dat is pas thuiskomen, ook al ben je olympisch turnkampioene. © Photo News

Nina Derwael is na 17 uur reizen weer thuis: “Leuk dat ik traantjes heb doen vloeien”

Wat een ontvangst voor Nina Derwael! Nadat onze olympische turnkampioene gisterochtend op de luchthaven al bedolven werd onder de bloemen en knuffels, werd ze 's avonds getrakteerd op een volgelopen thuisstad Sint-Truiden én een helikoptervlucht. "Beetje bij beetje begin ik te beseffen wat ik gerealiseerd heb", aldus Gouden Nina.

5 reacties

  • Katia Blancmont

    3 jaar geleden
    Aan die achteruitgebogen houding te zien blijkt ze toch terughoudend voor die kus hoor. Voor de rest: een immense bravo!
  • ronny de greef

    3 jaar geleden
    onaanvaardbaar die comedie met die sporters. en dan nog op onze kosten.
  • Clara Roels

    3 jaar geleden
    Een prachtige Nina die zichzelf blijft, een prachtig koppel ook....Wij wensen je in je verdere sportcarrière en in je privé leven alle goeds toe...
  • Patrick De pauw

    3 jaar geleden
    En terecht want Nina verdiend alle eer een doorzetter
  • Sabine Van de Kerkhove

    3 jaar geleden
    Heel mooi, maar moet zij dan niet in quarantaine, de sporters mogen uit ultra hoge rode zones komen en direct knuffelen en kussen. Dat meisje heeft het verdient, maar de gewone man zou dit eens moeten ten tonele brengen. Er zijn niet 2 maten en gewichten, maar een dozijn maten en gewichten.