De trainersstaf van de Red Lions, van links naar rechts: T3 Craig Fulton, T1 Shane McLeod en T2 Michel van den Heuvel.
Volledig scherm
PREMIUM
De trainersstaf van de Red Lions, van links naar rechts: T3 Craig Fulton, T1 Shane McLeod en T2 Michel van den Heuvel. © Denis Van Damme / RV

De vader, het buskruit en broerski: de 3 gouden coaches van de Red Lions zijn totaal verschillend en dat wérkt: “Het geeft vertrouwen als je met de beste staf ter wereld samenwerkt”

Olympische SpelenDe Red Lions zijn olympisch kampioen! Architect van het succes is Shane McLeod, de Nieuw-Zeelander die alles bereikt heeft met de Lions en straks een sabbatjaar in eigen land neemt. Tekenden mee aan de jacht op olympisch goud: assistenten Michel van den Heuvel (T2) en Craig Fulton (T3). Straks volgt Van den Heuvel McLeod op. Ze hebben totaal verschillende persoonlijkheden, en dat vinden de Red Lions prima: “De combinatie werkt. Waar Shane soms een omweg doet, zegt Michel meteen waar het op staat.”

5 reacties

  • Luciano van As

    3 jaar geleden
    Topprestatie , wat een ploeg , wat een team wat een trainers gewoon fantastisch en dik verdiende gouden medaille voor het jarenlange werk!
  • Jan Verbraeken

    3 jaar geleden
    Prachtig team.een unieke verzameling toffe gasten die met de voetjes op de grond blijven.ze verdienen goud maar laten we ze aub niet afbranden als het zilver zou zijn.
  • Willy Mangelschofs

    3 jaar geleden
    Echt zalig om die toffe groep bezig te zien! Alvast bedankt wat het resultaat tegen de sterke Aussies ook moge zijn !
  • Polutnik Ronald

    3 jaar geleden
    Hopenlijk gou voor het Belgisch Hockey team . Maar nog even wachten , het gaat zeer spannend worden .
  • Yves François

    3 jaar geleden
    Schitterend werk van dit trio.