Schrijver Walter Isaacson is bezig aan een biografie van Elon Musk.
Volledig scherm
Schrijver Walter Isaacson is bezig aan een biografie van Elon Musk. © AP/RV

Biograaf Steve Jobs maakt boek over Elon Musk

Fans van Elon Musk krijgen binnenkort een inkijkje in zijn leven. Er komt namelijk een biografie over de Amerikaanse ondernemer, meldt hij op Twitter.

5 reacties

  • Kris Hendrikx

    3 jaar geleden
    Walter Isaacson is een topper. Als je geïnteresseerd bent in technologie, lees zijn boek The Innovators.
  • Kevin Van der Beeuren

    3 jaar geleden
    Heb zijn eerste biografie gelezen dat grschreven werd door Ashlee Vance. Dat boed is wel al wat jaren oud toen SpaceX en Tesla het nog niet zo goed deden. Zeer interessant hoe deze man denkt en hoeveel risisco hij in het verleden nam.
  • Joske Zeeuw

    3 jaar geleden
    Heb de bio over Jobs een aantal keren gelezen, prachtig geschreven en een eye opener hoe die mannen aan de top komen. Hopelijk is de bio over Musk even leuk leesvoer.
  • John Stahl

    3 jaar geleden
    Enkele andere namen voor biografie zijn, stoefboek, opschepboek, pochboek en leugenboek.
  • Johan Vloermans

    3 jaar geleden
    Een boek over een egotripper. Daar zit de wereld zeker op te wachten.
  1. SOS onkruid: hoe pak je het snel en eenvoudig aan? Met deze vijf toestellen is je tuin klaar voor de lente
    HLN Shop

    SOS onkruid: hoe pak je het snel en eenvoudig aan? Met deze vijf toestellen is je tuin klaar voor de lente

    Om van je buitenruimte opnieuw een paradijselijke place to be te maken, steek je best zo snel mogelijk de handen uit de mouwen. Dit hoeft evenwel niet het einde van je ontspannen weekendjes in te luiden: met het juiste gereedschap zie je meteen resultaat, zónder je uit de naad te moeten werken. HLN Shop stipt een handvol hulpmiddelen aan waarmee het onderhoud van je hof kinderspel wordt.
  2. Victor uit ‘Blind Gesprongen’ is niet de enige jongere met burn-out. HLN-werkexpert laat je in 5 minuten testen of je gevaar loopt
    PREMIUM

    Victor uit ‘Blind Gesprongen’ is niet de enige jongere met burn-out. HLN-werkexpert laat je in 5 minuten testen of je gevaar loopt

    Victor (28), bekend van het tv-programma ‘Blind Gesprongen’, was nog maar een paar jaar van de schoolbanken toen hij een burn-out kreeg. En hij is zeker niet de enige. Het RISIV, dat de ziekteverzekering uitbetaalt, ziet een sterke stijging van het aantal Belgen jonger dan 40 die meer dan een jaar niet kunnen werken. Bij zelfstandigen tussen 25 en 39 jaar is er zelfs een verdubbeling op amper 5 jaar tijd. Maar hoe weet je dat je moet opletten voor een burn-out? Onze werkexpert Stijn Baert geeft advies en deelt een test om jezelf snel te screenen.