Pepinster na de overstomingen.
Volledig scherm
Pepinster na de overstomingen. © Joel Hoylaerts / Photo News

Watersnoodramp kan Allianz 400 miljoen euro kosten

Verzekeraar Allianz verwacht een nettokost van ongeveer 400 miljoen euro als gevolg van de watersnoodramp in Europa in juli. Dat heeft het bedrijf vrijdag gemeld bij de presentatie van de cijfers voor het tweede kwartaal.

12 reacties

  • piet devlieger

    3 jaar geleden
    Met een nettowinst van 2,2 miljard euro in drie maanden - bijna 9 miljard op jaarbasis - zullen ze van 0,4 miljard euro schade alleszins niet moeten wakker liggen.
  • nicole desseyn

    3 jaar geleden
    Met zo n monsterwinsten kunnen ze getroffen degelijk uitbetalen maar ze zullen er alles aan doen om zo weinig mogelijk of niets uit te betalen !
  • Jan vanderwallen

    3 jaar geleden
    Daar zullen ze niet veel armer van worden.
  • Bruno Weymeis

    3 jaar geleden
    Valt eigenlijk nog heel goed mee vind ik.
  • Francis smet

    3 jaar geleden
    Tel eens uit wat wij betalen aan polissen ! Ik betaal al meer dan veertig jaar, brand-,familiale-,auto-, hospitalisatieverzekering enz.. Heb jammer genoeg tweemaal moeten gebruik maken van hospitalisatieverzekering, maar daarna hebben ze telkens de premie verhoogd. Dus reken uit hoeveel één gezin hen heeft opgebracht. En dan spreken we over één gezin, dus we gaan toch zeker geen compassie hebben met die klagers die elk jaar miljarden binnenrijven. Schaamte kennen ze niet !