Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ronald Gaastra stopt als hoofdtrainer Vlaamse zwemfederatie en is kritisch over topsportbeleid: “Ik ben er klaar mee” - Dirk Boets opvolger bij de federatie

ZwemmenRonald Gaastra stopt eind dit jaar als hoofdtrainer van de Vlaamse zwemfederatie (VZF). Zo neemt hij de vlucht vooruit: volgens hem zou de federatie zijn contract toch niet verlengen: “Vier jaar geleden was ik een topcoach en nu zogezegd niet meer. Ik ben er klaar mee.”

10 reacties

  • Patrick Jacobs

    3 jaar geleden
    Als het op zwemmers hebt , ben je top trainer Als je geen top zwemmers hebt , kan je ook geen top trainer zijn Maar het is mischien wel het moment voor wat verjonging en wat harder aanpak
  • Bart Engelen

    3 jaar geleden
    Welk beleid? Hoe kan je in Belgie een beleid voeren, een non-land dat met haken en ogen aaneen hangt en alleen op papier bestaat?
  • monique bolen

    3 jaar geleden
    het is roeien met de riemen die je hebt, maar blijkbaar zijn er hier in Belgie geen riemen meer en als je ze hebt worden ze nog al dikwijls tegengewerkt allé in veel sporten toch sinds de federaties werden gesplits in Vl/W.
  • Charel De Kromhe

    3 jaar geleden
    Het is een leegloop bij de zwemfederatie.Hij is niet alleen,andere zijn minder bekende medewerkers die weggaan,maar daarom niet minder belangrijk.Het is een geheel, ook achter de schermen zijn er heel veel mensen die goed werk leveren.
  • Eric De Baeremaeker

    3 jaar geleden
    Veel te veel moeials die in het comité zitten en dit enkel om hun zakken te vullen en er niets van kennen !