Links het fragment uit de livestream van Sporza, rechts de Belgian Cats op Zaventem.
Volledig scherm
Links het fragment uit de livestream van Sporza, rechts de Belgian Cats op Zaventem. © Photo News

“Vandaag ben ik zéér beschaamd om voor VRT te werken”: VRT-collega’s reageren op uitspraken Eddy Demarez

VRT-collega’s van Sporza-journalist Eddy Demarez reageren via sociale media op het voorval dat zich zaterdag voordeed. “Topje van de giga macho ijsberg”, klinkt het bij VRT-vlogster Linde Merckpoel. Ook onder andere Tom Vandenbulcke reageert: “Het slot van de Olympische Spelen had het orgelpunt moeten worden na een sportzomer waarin iedereen keihard gewerkt heeft, maar het is helaas een dieptepunt geworden”.

224 reacties

  • Steven Moernaut

    3 jaar geleden
    Laat mensen nu eens een vrije mening hebben! Ik ga zeker niet akkoord met de stomme praat die ze hebben verkocht maar aub mensen, leer ook eens relativeren ipv dramatiseren. Tegenwoordig moet elk scheef woord worden afgestraft! Maar als de boomerang terugkomt moeten we begrip en respect hebben. Laat ze uitzweten en maak duidelijk dat dit niet moest, zoals moonen zegt, zet ze voor degene doe ze hebben gekwetst maar leer dan ook stoppen!
  • Jean-pierre Thierens

    3 jaar geleden
    Moest iedereen uit de kast komen , er zou minder geroddeld worden . Want dat was het , “cafepraat” onder collega’s . Het was niet de bedoeling dat dit live zou gaan . Bij de gay of love parades maken er velen zelf een karikatuur van , maar dan mag en kan het .
  • Patrick Braekeveldt

    3 jaar geleden
    Gelukkig weten ze nog niet wat we denken anders wordt de helft van België ontslagen !
  • Gorissen Marcel

    3 jaar geleden
    De waarheid kwetst.
  • Henri Haquin

    3 jaar geleden
    nog altijd maar het willen minimaliseren, ik wacht op de dag dat ze Chris Van den Abeele eens zwaar zullen kwetsen en dan zeggen # wie zonder zonde is ...# benieuwd hoe hij zal reageren , geldt ook voor dezen die het niet erg vinden wat er gebeurd is,