Victoria De Angelis.
Volledig scherm
Victoria De Angelis. © AP

Måneskin-bassiste Victoria viert zeldzame vrije dag met toplessfoto’s en pakt 1,3 miljoen likes

CelebritiesVictoria De Angelis (21), bassiste bij de immens populaire band Måneskin, heeft binnen korte tijd ruim 1,3 miljoen likes verzameld met twee foto’s van een zeldzame vrije dag. De Italiaanse rockers worden sinds de winst bij het songfestival geleefd, maar deze week had Victoria even vrij en genoot ze zonder bovenkleding van de natuur.

12 reacties

  • Ronny Biesen

    3 jaar geleden
    Tja, als de muziek op niets trekt kan je beter wat anders laten zien.
  • patrick de bock

    3 jaar geleden
    Mooi meisje tout court
  • willy zachel

    3 jaar geleden
    Mooi maar voor mij iets te weinig volume !
  • Bianca Heyman

    3 jaar geleden
    Oh wauw, da's nog eens interessant en educatief nieuws zie... Serieus zeg, wa ne trieste wereld, waarin het voor de jongere generaties vooral draait om het bekomen van zoveel mogelijk likes, en dat op eender welke manier; hetzij half naakt, met onnozele challenges, gevaarlijk, of waarbij ze zelfs het leven laten. Alles voor hun social media.. Ik mag hopen dat er nooit een 3de oorlog komt, want als DIE hun land moeten verdedigen, dan mogen we't vast wel vergeten.. Tenzij 't een virtuele is!? ;-)
  • Carmen De Gussem

    3 jaar geleden
    De bas van Victoria is heel nadrukkelijk aanwezig in de liedjes van de band.Ik houd van haar bas spel en bovendien is ze mooi meisje en altijd heel lief tegen de fans. Trouwens de andere bandleden gaan ook op een heel vriendelijke manier met hun fans om.Ik vind de muziek van de band super,ze schrijven hun meeste liedjes zelf en ze hebben zeker de overwinning op het songfestival dubbel en dik verdiend.Het is alleen spijtig van de boycot op de radio maar dat was in het verleden ook zo voor rock!