Met Aaron Blommaert, Anne De Baetzelier, Willy Sommers en Laura Tesoro wordt de eenmalige comeback van het muziekprogramma in goede banen geleid door een mix van jong geweld en ervaring.
Volledig scherm
PREMIUM
Met Aaron Blommaert, Anne De Baetzelier, Willy Sommers en Laura Tesoro wordt de eenmalige comeback van het muziekprogramma in goede banen geleid door een mix van jong geweld en ervaring. © Shutterstock / SpaceKris

Aaron en Laura presenteren samen met iconisch duo ‘Tien Om Te Zien’: “Het podium delen met Anne en Willy, dat maakt je nederig”

TVNiet alleen de artiesten in de reünie van ‘Tien Om Te Zien’ zijn van alle leeftijden, ook de presentatoren. Naast oudgedienden Anne De Baetzelier en Willy Sommers blinken jonkies Laura Tesoro en Aaron Blommaert. Voor de piepjonge ‘Familie’- acteur is het zijn debuut als presentator. “We hebben het originele programma nooit bewust meegemaakt.”

15 reacties

  • PHILIPPUS DE GEEST

    3 jaar geleden
    Is een mooi meisje,einde verhaal.
  • Sylvain Roobaert

    3 jaar geleden
    Programma tien om te zien valt nog mee , zelfs die uit de oude doos , enige wat echt tegen steekt zijn telkens die irritante reclameblokken , ze maken uitzending 20 minuten langer op die manier , het gaat niet meer om wat de kijkers leuk vinden , hoeveel brengen de reclames in het laatje , dat telt
  • Ann Verschueren

    3 jaar geleden
    Daar heb ik in de eerste plaats een TV voor, namelijk ontspanning. En ja, meer muziekprogramma's zou welkom zijn en wat minder praat-en dikke zeverprogramma's zoals onder andere Gert late night..
  • Eddy Serneels

    3 jaar geleden
    Wat heeft men toch met die Laura Tesoro ! Moet die er nu altijd bij zijn?
  • Patrick Verbelen

    3 jaar geleden
    Ik hoop al jaren dat VTM met wat modernere programma’s komt. Nee, ze blijven hangen in de jaren 80 en 90, de muziek is nog te pruimen, maar die commentaar ertussen van bijvoorbeeld Margriet Hermans en haar clone “Celientje” of nog erger, die Ingeborg. Aargh, tenenkrommend, de dommigheid druipt eraf.