Antje en partner Ruben
Volledig scherm
Antje en partner Ruben © Dieter Bacquaert

Woning winnaars ‘Huis Gemaakt’ is eindelijk volledig klaar

TVEnkele maanden geleden wonnen Ruben Vandendriessche (26) en zijn vriendin Antje (26) de finale van het VTM-programma ‘Huis Gemaakt’. Hoewel hun woning in Lokeren nog niet helemaal klaar was, trok het koppel er twee maanden geleden al in. Na heel wat timmerwerk is hun droomhuis nu eindelijk afgewerkt.

8 reacties

  • Georgette Vanoverbeke

    3 jaar geleden
    Verdient gewonnen.
  • Ann Verschueren

    3 jaar geleden
    Huis gemaakt, vakantiehuis voor het leven, met mensen die nog nooit een schroevendraaier in hadden hebben gehad. Ik geloof er niet in en kijk dus ook niet. Eén grote aanfluiting en belediging voor professionele vakmensen in de bouw.
  • Marc Toelen

    3 jaar geleden
    Hun overwinning stond op voorhand al vast . De tegelwerken in de keuken zijn wel door een professional uitgevoerd ipv door Antje en zo waren er meer tekenen die er op wezen !
  • Björn Hilkens

    3 jaar geleden
    De grootste verbouwingswerken werden, waarschijnlijk door professionals, zonder camera's gedaan. Dit is geen verbouwingsprogramma, maar en populariteitsprogramma. In 1 week tijd kan je zonder ervaring met nog uw vaste job erbij geen volledige kamer opbouwen en afwerken. Zelfs ik kan dat niet en ik werk al meer dan 20 jaar in de interieurbouw.
  • Patrick Verbelen

    3 jaar geleden
    Net zoveel reacties als kijkers.