Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Nieuwe betaalkaart BNP Paribas Fortis zorgt voor problemen bij klanten

Zowat 4 miljoen klanten van BNP Paribas Fortis krijgen tegen het einde van het jaar een nieuwe bankkaart. De bank stapt voor haar debetkaart over van Maestro naar Visa, maar die overschakeling loopt niet overal vlekkeloos. Dat bericht Het Belang van Limburg maandag en wordt aan Belga bevestigd door BNP Paribas Fortis-woordvoerster Hilde Junius. 

74 reacties

  • Brigitte van Dijk

    2 jaar geleden
    Beste mijn partner en ik hebben beide een nieuwe kaart visa debet kaart.Als grensbewoners komen wij vaak in Nederland.Helaas kan men NIET betalen met deze nieuwe kaart bij parkeerautomaten wat met de oude kaart nooit geen probleem was.(zelfs niet met de kredietkaart)Men zegt bij de bank dat hun automaten niet geüpdatet zijn... jammer dat ons probleem daar nu niet mee is opgelost.Waarschijnlijk zullen we van bank moeten veranderen
  • Eddy Verbeek

    3 jaar geleden
    inderdaad kaart werkt niet bij benzine stations en in de winkels waar ik kom dit vind ik niet kunnen .het is niet aan mij om te zeggen dat ze hun betaalautomaat moeten updaten.
  • William Van Oosterwijck

    3 jaar geleden
    Voor je wat op de markt gooit zorg eerst dat het naar behoren werkt. En waarom veranderen ze dat waarschijnlijk eigen belang. Iets dat goed is moeten ze niet veranderen. Dat is weer geen reclame voor fortis. ik ben niet meer tevreden van die bank.
  • Gino Denil

    3 jaar geleden
    Heb nog nooit iets moeten betalen voor afhalen aan een automaat, Pascal Schoenaers. Niet bij deze van BNP zelf en niet voor afhalen bij een andere bank. Maar hun maandelijkse kost ligt wel bij de hoogste.
  • Dirk BERX

    3 jaar geleden
    @Rudy Claes, en hoe ga jij aan cash geld geraken, als je niet in de buurt bent van je matras ?