Zwangere Guy moet zaterdag op Leuven Air optreden.
Volledig scherm
PREMIUM
Zwangere Guy moet zaterdag op Leuven Air optreden. © Vertommen/Alex Vanhee

Zwangere Guy kritisch voor optreden van zaterdag op Leuven Air: “In Leuven zijn ze nog niet mee met Covid Safe Ticket”

Leuven“Hey zwangere, zet Leuven eens op stelten zaterdag, want het is mijn verjaardag!” Die boodschap van een luisteraar van StuBru ontlokte bij Zwangere Guy een kritische reactie op het festival Leuven Air. “In Leuven zijn ze nog niet mee met het Covid Safe Ticket”, zei hij. Blijft de vraag: plooit de organisatie voor de kritiek van Zwangere Guy of blijven ze bij het concept van dansen in je eigen bubbel en tafel?

6 reacties

  • Kristof france

    3 jaar geleden
    Van mij mogen al die regeltjes op de schop, dat de mensen zelf kiezen of ze gaan. Dat een meerderheid zich moet aanpassen aan een minderheid moet dringend stoppen.
  • Wim van slagmolen

    3 jaar geleden
    In leuven leven ze er inderdaad op los. Precies of corona bestaat ni meer. Aan de kassa's in de winkel staan ze opeen gepropt en vele betalen terug contact geld. BC kennen ze ni meer. Leve de vrijheid in leuven.
  • Herman Thomas

    3 jaar geleden
    Net alsof de organisatie daar niet over nagedacht heeft. Bekijk het van de zonnige kant zou ik zeggen: je kunt een optreden geven.
  • Rudi Beckers

    3 jaar geleden
    Zwangere Guy kan enkel goed teksten uit het hoofd leren, de laatste jaren wordt dat ook als optreden gezien, dan lees ik wel een boek. Wat Leuven betreft heeft hij wel gelijk.
  • Bart Wierinckx

    3 jaar geleden
    Een slag in het gezicht van alle mensen die gestorven zijn aan het virus.