Man met snijwonde in aangezicht aangetroffen, politie start onderzoek

Antwerpen-Noord -

Een man is dinsdagavond ernstig gewond geraakt in Antwerpen-Noord. Hij liep een snijwonde op in het aangezicht. Een onderzoek werd opgestart.

De hulpdiensten werden rond 21 uur naar de Muizenstraat, een zijstraat van het De Coninckplein in Antwerpen-Noord, gestuurd omdat daar een gewonde man aangetroffen was. “De man bleek een snijwonde in zijn aangezicht te hebben opgelopen en leed ernstig bloedverlies”, zegt Wouter Bruyns, woordvoerder van de politiezone Antwerpen.

Een ziekenwagen en een mug kwamen ter plaatse en dienden het slachtoffer de eerste zorgen toe, hij werd nadien overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens de eerste informatie verkeert de man niet in levensgevaar.

Wat er zich juist afgespeeld heeft is nog niet duidelijk, mogelijk raakte de man ook al even verderop gewond. Op de hoek van de Dambruggestraat en de Lange Beeldekensstraat werd een bloedspoor aangetroffen, de politie stelde er een perimeter in. Het gerechtelijk labo komt ter plaatse. “De context en de omstandigheden van de feiten maken deel uit van onderzoek”, aldus Bruyns.

Om meer duidelijkheid te krijgen wordt onder meer het cameranetwerk in de buurt onderzocht. Verschillende politiepatrouilles deden dinsdagavond nog nazicht naar een eventuele verdachte maar dat leverde niets meer op.

 (sare)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER