Dieter Bacquaert
Volledig scherm
PREMIUM
© Dieter Bacquaert

Ianthe Tavernier en Dorien Reynaert over ‘De Buurtpolitie’: “We moeten ons soms harder bewijzen omdat we in het programma zaten”

ShowbizzIanthe Tavernier en Dorien Reynaert zijn allebei 32, allebei actrice en bovenal zijn ze beste vriendinnen. Ze leerden elkaar kennen op de set van ‘De Buurtpolitie’. “We hebben veel meer in onze mars dan sommige mensen denken. Sommigen vinden het slecht geacteerd, maar je moet er skills voor hebben.” Een openhartig gesprek over hun vriendschap, het leven op de set en het moederschap. 

11 reacties

  • Debbie De Bruyn

    3 jaar geleden
    Kinder programma.
  • Jan Van Dijck

    3 jaar geleden
    Ianthe schone naam en deze mag er ook zijn. En het word hoog tijd dat de buurtpolitie terug komt zodat we ze nog eens wat meer terug zien. Want die herhalingen daar heb ik genoeg van gezien
  • Hilde Janssens

    3 jaar geleden
    Het verwondert mij altijd dat mensen zeggen dat ze niet naar bepaalde programma's kijken maar er wel een duidelijke mening over hebben. Na een paar minuten wegzappen kan je geen oordeel vellen. Stiekeme, beschaamde kijkers misscchien??
  • Dirk De Meester

    3 jaar geleden
    programma Buurtpolitie hoort thuis op Ketnet. Hun manier van doen ondermijnt het gezag van de politie
  • luc van duyse

    3 jaar geleden
    Er is een publiek voor die zich niet stoort aan het "acteerwerk" ... het is nml. een fantastisch programma om de kids even stil te krijgen.