©  Beerschot

Officieel: Beerschot huurt Femi Seriki van zusterclub Sheffield United

Femi Seriki (19) is in deze drukke week op het Kiel de volgende aanwinst van Beerschot. De 19-jarige rechterwingback wordt gehuurd van zusterclub Sheffield United.

yala

Seriki maakte vorig jaar zijn debuut in de Premier League, maar was eigenlijk slechts derde keuze rechtsachteraan bij Sheffield United. Hij trainde al een week mee op het Kiel en zette nu zijn handtekening onder een huurcontract voor één seizoen.

Zondag tegen Standard zal Seriki nog niet speelgerechtigd zijn. Net als die andere aanwinst Lawrence Shankland is hij geen EU-burger en neemt het papierwerk meer tijd in beslag.

“Premier League was een droom die uitkwam”

“Ik had wel wat mogelijkheden om in de Championship aan de slag te gaan maar voor mij was het belangrijk om een buitenlandse ervaring op te doen”, vertelt Seriki in een eerste reactie op de clubwebsite. “Ik begon vorig jaar het seizoen bij de U23 van Sheffield. In mei mocht ik dan mijn debuut maken in de Premier League. Dat was een droom die uitkwam. Ik wil me hier in België zoveel mogelijk tonen en speelminuten maken om zo te groeien als voetballer.”

LEES OOK: Ramiro Vaca bijna van Beerschot

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 ©  ISOPIX

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners