Zirkzee op training bij Anderlecht.
Volledig scherm
Zirkzee op training bij Anderlecht. © Photo News

“Dan gaat hij naar Anderlecht... Een club in puinhoop”: Nederlandse analisten begrijpen niéts van keuze Zirkzee voor paars-wit

ANDERLECHTDat Joshua Zirkzee (20) de nieuwe spits van Anderlecht is, valt in Nederland niet overal in goede aarde. In het praatprogramma 'ESPN NL’ halen enkele analisten stevig uit naar Zirkzee en paars-wit. “Straks vertrekt hij weer naar weet ik veel waar... Man, wat is het zo’n zonde.”

59 reacties

  • Marcel Geeroms

    3 jaar geleden
    Feyenoord is er financieel nog slechter aan toe dan Anderlecht. En Lukas Nmecha bewees vorig jaar dat Zirkzee een goede keus heeft gemaakt. Nu is het aan hem om zich te bewijzen.
  • Nicolas Van Hoecke

    3 jaar geleden
    Wie neemt Nederlanders serieus? Die denken dat ze de beste competie van de wereld hebben, behalve Ajax is daar niets.
  • Kurt Jansen

    3 jaar geleden
    Eric De Jongh heb jij nog nooit gehoord van Advocaat en Van Gaal en Og wel andere algemeen veel meer Nederlandse trainers die successen hebben geboekt buiten de lage landen dan Belgische. Gerets is de enige en dan was het nog maar Nederland.
  • Johan Lamon

    3 jaar geleden
    Het is niet omdat ze enkele eeuwen geleden enkele jaren over de Vlaamse velden hebben geregeerd dat de noorderburen nu zo super zijn. In maart 2021 schreef de Nederlandse pers over het verval met een grote schuldenberg bij Feyenoord. Is alles daar al opgelost dat land die eigenlijk met dezelfde problemen kampt als bij ons. Wie zijn de sukkelaars, zij die er proberen uit te geraken of zij die anderen aanwijzen als "puinhoop". Kijk eerst in je eigen boezem voor je de wereld wil herbenoemen.
  • Jan Klaasen

    3 jaar geleden
    Die voetballen helemaal niet? Kijken die hollanders wel naar de Belgische competitie? Vorig seizoen bij de best voetballende ploegen. En Feyenoord? Toch echt niet beter. Keuze zou enkel uit nostalgie geweest zijn.