Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Club Brugge-fans riepen ‘aap’ naar mij”: Cercle-spits Kévin Denkey slachtoffer van racisme tijdens Brugse derby

Belgisch voetbalEr vond vorig weekend een racisme-incident plaats tijdens de derby tussen Club Brugge en Cercle Brugge. Kévin Denkey (20), spits van de Vereniging, heeft op Instagram aangegeven dat de fans van blauw-zwart “aap” naar hem riepen.

8 reacties

  • herman huysenttruyt

    3 jaar geleden
    Waarom komt die er nu mee af? Als het waar is dan vraag ik me af waarom hij het niet aan de scheidsrechter gemeld heeft? Die kan maatregelen nemen o.a. laten omroepen om te stoppen met dat te roepen, eventueel de match stoppen.
  • Erwin Elskens

    3 jaar geleden
    Natuurlijk is dit niet goed te praten! Hoe dom zijn supporters als ze dit roepen? Vergeten dat in onze eigen ploeg ook donkere jongens rondlopen? Aan de andere kant: meld dit direct aan de scheids tijdens de match, of net na de match bij de juiste instanties. Alleen zo zal het ooit stoppen.
  • Guido De Wolf

    3 jaar geleden
    't Is altijd wat met cercle. Ze worden uitgemaakt , willen het nieuwe grastapijt niet helpen betalen, zijn tegen het stadion van Club en ga zo maar door. Tiestig ploegje.
  • Werner Cerisier

    3 jaar geleden
    Ik denk dat die voetballer een andere job moet zoeken. Dergelijke commentaren gaat ge er nooit uit krijgen. Waarom je daar aan storen? Zet je toch gewoon daar boven.
  • christoph beauman

    3 jaar geleden
    Begrijp niet hoe racisme maar in een richting kan bestaan!!