Radja Nainggolan en gezin.
Volledig scherm
PREMIUM
Radja Nainggolan en gezin.

Radja Nainggolan, voetballer getekend door het leven: “Elke dag nog denk ik: ‘Radja, doe wat zij wou dat je deed’”

VoetbalZijn vader liet geen adres achter, wel een berg schulden. Nadien verloor hij nog zijn moeder aan kanker, een nichtje en bijna zijn vrouw. Radja Nainggolan (33), ex-Beerschotter en op weg naar Antwerp, is blij dat hij nog leeft, maar is vanbinnen al vaak gestorven. Een portret van de excentrieke voetballer die getekend is door het leven. Een rebel die volgens zijn eigen regels leeft en brokken maakt. 

60 reacties

  • Herman Mattheus

    3 jaar geleden
    Een beetje de zielenpoot uithangen en daarna als een gek door de bewoonde kom scheuren. Een zak wind ;meer is dit sujet niet.
  • Serge Vanruysseveldt

    3 jaar geleden
    ik had graag een vlieg geweest bij het gesprek tussen Martinez en Nainggolan ... Martinez is geen slecht mens, dus er moet iets geweest zijn dat Martinez afhield ... misschien omdat Nainggolan rookt ?
  • Anthony Peeters

    3 jaar geleden
    Als hem echt nog gemotiveerd is en in vorm kan raken en blijven heeft antwerp een hele mooie transfer gemaakt en heeft een speler die antwerp nog jaren vanboven in het klassement kan houden
  • geert Verschelde

    3 jaar geleden
    Onder Martinez zal hij nooit kans krijgen om op het veld de RD's te verdedigen. Immers alleen spelers die in het buitenland spelen krijgen een kans.
  • paul vdkerckhove

    3 jaar geleden
    Zulke voetballers moeten we hier zien , Respect .