BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Clement schrikt niet van transfer Nainggolan: “Gheysens wil ons van nieuwe titel houden”

Club BruggeTerwijl hij “continu contact” heeft met z’n bestuur over “al dan niet interessante aanwinsten”, ziet ook Philippe Clement wat er zich intussen bij Antwerp FC afspeelt. “De honger bij de rest is groot. Paul Gheysens wil Club van een nieuwe titel houden.”

28 reacties

  • Gilbert Gendarme

    3 jaar geleden
    Kom aan, ook niet overdrijven he, t'is ook maar Naingolan, goeie speler dat zeker, maar alleen gaathij het ook niet doen
  • Bruno willems

    3 jaar geleden
    Gelijk ze nu spelen zouden ze beter een biefstuk eten inplaats van een spagettischoteltje
  • jo verstraelen

    3 jaar geleden
    Als trainer van Club Brugge kan hij toch niet tevreden zijn met de huidige gang van zaken inzake transfers. Tegen dat de nieuwe spelers zijn ingepast ligt de groepsfase van de CL al in een definitieve plooi. Geld kan het probleem niet zijn dus er schort toch iets aan de scouting. Transfers voorbereiden doe je tijdens het seizoen en in de mercato rond je ze af. Mannaert heeft waarschijnlijk teveel tijd versmost door zich actief te gaan moeien met de targets van Anderlecht.
  • Martijn Debusschere

    3 jaar geleden
    Club gaat toch toptransfers mogen doen want anders geraken we nergens wat doelen betreft. Zeker 1 snelle verdediger, 2 flankspelers met een meerwaarde zoals Diatta en 1 spits complementair met Dost. Dus beste Mannaert, niet langer talmen en speculeren maar spijkers met koppen slaan. Geld uit de kas halen voor er alleen nog 3de garnituur overblijft op de transfermarkt.
  • Eddy Kellens

    3 jaar geleden
    Zal hem niet lukken met zijn veteraan