Radja Nainggolan, met Gunter Thiebaut en Sofyane Benkheil, opgewacht door Antwerp-voorzitter Paul Gheysens.
Volledig scherm
PREMIUM
Radja Nainggolan, met Gunter Thiebaut en Sofyane Benkheil, opgewacht door Antwerp-voorzitter Paul Gheysens. © Sébastien Van Malleghem / Renegades agency / Quadrans

EXCLUSIEF. Antwerp-voorzitter Paul Gheysens over stunttransfer: “Wie zou je het liefst hebben, Radja voor een kleine 2 miljoen of Vanaken voor 3 miljoen?”

AntwerpRadja Nainggolan die de komende maanden over de Belgische velden dartelt. Wat. Een. Stunt. Getekend, Paul Gheysens. Wij konden de Antwerp-voorzitter uitgebreid spreken. Hieronder leest u zijn relaas over dé stunttransfer van het jaar, puur en onversneden. “Nainggolan kost aan loon niet meer dan Mbokani.”

86 reacties

  • Dirk Molin

    3 jaar geleden
    @ Jan Boden, ik vrees alleen dat jij dat niet meer zal meemaken. Gisteren toevallig de match gezien? Daar kunnen die van de Voorkempen alleen maar van dromen.
  • René Van Halen

    3 jaar geleden
    Vanaken is stukken beter dan Nainggolan. Daarmee dat hij ook meer verdient.
  • jan boden

    3 jaar geleden
    Club Brugge kapot maken is de enige drijfveer van Gheysens. Het gaat hem nog lukken ook. Hij zal ook effectief het stadiondossier van Club Brugge blokkeren. Mannaert zou nu beter met de daver op het lijf ziiten en niet alleen van zattigheid.
  • Frankie A S Goethals

    3 jaar geleden
    Vanaken? Die geraak je aan de straatstenen niet kwijt. Een lange slungel die altijd maar klaagt en valt, gelukkig betaalt hij de scheidsrechters voldoende om af en toe een vrije trap of strafschop te mogen nemen.
  • gilbert Gijdé

    3 jaar geleden
    zijn eerste betrachting ius club dwarsbomen.Kinderlijk.Waar blijft hij het geld halen?Dat men dat eens onderzoekt