Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Cercle Brugge CER
1
EINDE
2
Anderlecht AND
  • 1' Goal Olivier Deman
  • Joshua Zirkzee Goal 13' 29'

De grote Joshua Zirkzee show: Nederlandse spits schiet Anderlecht met twee doelpunten voorbij verdienstelijk Cercle

Jupiler Pro LeagueMet zijn eerste driepunter buitenshuis deed Anderlecht wat het moest doen op Cercle Brugge, dat tot het uiterste ging om een punt uit de brand te slepen maar eervol sneuvelde. De eerste twee goals van Joshua Zirkzee leverden Vincent Kompany de volle buit en een stek in de top-zes op. Cercle leed, ondanks een snelle treffer binnen de eerste minuut, zijn eerste nederlaag van het seizoen.

25 reacties

  • Samir Zekhnini

    3 jaar geleden
    Aan diegenen die zeveren over dat 2de doelpunt, het gaat niet alleen daarover dat hij zo goed was. Alles was top; positionering, inzet, verdediging, techniek, rust aan de bal… en dit was niet alleen het geval tegen Cercle.
  • Eric Bex

    3 jaar geleden
    Zirkzee is een enorme aanwinst voor Anderlecht maar nu stellen dat Anderlecht beter was dan Club tegen Cercle en dat Zirkzee enkel naar een club wou die mooi en aanvallend voetbal speelt, heeft duidelijk de matchen van Brugge tegen Cercle en tegen Zulte niet bekeken. Goed desalniettemin voor Anderlecht dat ze hebben gewonnen. Weet wel dat Brugge indertijd de aankoop van Dost heeft verkozen boven de huur van Zirkzee.
  • André Vermaelen

    3 jaar geleden
    Gewonnen tegen Cercle, waarom nog verder voetballen ? Laat ze de CL beker bij Anderlecht al maar afleveren.
  • eric debanne

    3 jaar geleden
    Onverdiend gewonnen paars-wit ! Gewoon dankzij die huurling van Bayern hebben ze 3 punten gepakt ... Cercle verdiende een punt
  • Albert de Lovendeghem

    3 jaar geleden
    Het konden een pak meer goals zijn geweest. Anderlecht groeit dat is duidelijk. Er ontbreken nog automatismen, maar dat is een kwestie van tijd. Na nieuwjaar zijn ze top. Anderlecht deed duidelijk beter dan Club tegen Cercle.