Måneskin
Volledig scherm
PREMIUM
Måneskin © Photo News

Razend populaire Måneskin verovert België: “Ongestoord naar de supermarkt gaan kunnen we niet meer”

ShowbizzDe Belgische fans van de Italiaanse Songfestival-winnaars Måneskin konden zaterdag eindelijk live meebrullen met songs als 'I Wanna Be Your Slave' en 'Zitti E Buoni'. Nadat de band eerder verstek had gegeven voor de Lokerse feesten, trad het viertal op het Waalse Ronquières Festival voor het eerst op Belgische bodem op. Dat er zoveel volk zit te wachten op hun komst, kunnen de bandleden zelf amper geloven. “In Zweden heeft de politie zelfs moeten ingrijpen.” 

24 reacties

  • Carmen De Gussem

    3 jaar geleden
    Eindelijk eens een mooie song op het songfestival en de stem van Damiano is heel krachtig en speciaal en hij combineert veel stijlen in 1 liedje.Vooral de bas is heel mooi en uitdrukkelijk aanwezig in de liedjes van Maneskin maar ook de andere muziek is een lust voor het oor!Ik heb ondertussen de 3 cd's van hen en het is wat mij betreft heel mooie hardrock muziek met sympathieke mensen die heel vriendelijk zijn voor hun fans Ik ben 62 jaar en ben blij dat er onder de jeugd zulke groepen bestaan
  • Jaak Jacobs

    3 jaar geleden
    Outfit kan idd smaakvoller, maar dit is in elk geval energiekere en toffere muziek dan 10 'zomerhits' samen.
  • Pieter Verhulst

    3 jaar geleden
    Velen zaten er op te wachten. Wat no nonsense rock met een al dan niet geapprecieerd showgehalte. Op GMM komen al jaren dezelfde oude bands, op StuBru hoor je enkel would be rappers. Leuk eindelijk een nieuwe oude wind. GNR, Aerosmith, Scorpions, Kiss, ... en nu Maneskin.
  • Marcq Adriaens

    3 jaar geleden
    Elk zijn goesting maar voor mij trekt het op niets, wat heeft dit nog te maken met muziek, geef mij maar een goeie rocker of swing.
  • Bart Verwegen

    3 jaar geleden
    Binnen enige tijd zijn die weer vergeten.