ZIrkzee en Lang.
Volledig scherm
PREMIUM
ZIrkzee en Lang. © Belga/PhotoNews

Waarom leveren prestaties Zirkzee en Lang geen selectie voor Oranje op?

VoetbalBij ons spelen ze alles kapot, maar in Louis Van Gaal zijn plannen komen ze niet voor. Joshua Zirkzee (20) en Noa Lang (22), beiden gepasseerd voor het Nederlands elftal: “Zirkzee komt nu pas op stoom, maar ik had Lang zelfs al meegenomen naar het EK”, zegt analist Youri Mulder.

23 reacties

  • jo verstraelen

    3 jaar geleden
    Zirkzee speelt zijn eerste wedstrijden op het hoogste niveau, dus een beetje kalm blijven hé. Laat hem eerst hier maar eens een stuk of dertig binnen schieten daarna zal hij wel geselecteerd worden.
  • Linda D'Haese

    3 jaar geleden
    Ze spelen maar in de Belgische competitie dus ze moeten nog bewijzen dat ze topvoetbal aankunnen en zeker wat die Zirkzee betreft na een paar wedstrijden tegen Janneke en Mieke nog niet beginnen zweven
  • Dennis Leever

    3 jaar geleden
    Youri... Daarom is Louis bondscoach...
  • Paulus de Mos

    3 jaar geleden
    Norbert , Vormer is een beetje een ander verhaal , die was in Nederland min of meer mislukt bij Feyenoord ( wat allang geen topclub meer is) dat hij het bij Brugge zo goed deed was een grote verassing en zal met het spelsysteem te maken hebben Ook Lang kon in NL geen potten breken , als hij zo doorgaat zal hij best opgeroepen worden een keer maar laat hij eerst maar eens een heel seizoen volhouden Zirkzee komt net kijken , heeft net een paar wedstrijden op topniveau gespeeld
  • Hans Oxida

    3 jaar geleden
    Laat ons even wel wezen. Geen van beiden verdient dat. Goed bij fcb en rsca ( hoewel Zirkzee nog maar 1 match speelde ) betekent niets op de Europese of wereldschaal. Echte superspelers komen niet naar hier. Echt niet. Gewoon goed zijn in de Jupiler league is de top.