BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Alleen voor evenementen en discotheken nog ‘strenge’ regels: dit ligt vandaag op tafel van Overlegcomité

Het Overlegcomité wil vandaag - nu voor echt - de deur open stampen naar het ‘rijk der vrijheid’. “We moeten vertrekken van een wit blad en de maatregelen laten stroken met de realiteit”, klinkt het in de Wetstraat. Lees: een privéfeest moet weer zonder (al te veel) regels - en mét dansen - kunnen doorgaan. Nog op tafel: het sluitingsuur van de horeca, een uitbreiding van de coronapas en een strengere aanpak in Brussel. 

238 reacties

  • Steven van Sas

    3 jaar geleden
    Alle regels overboord en wel nu. Er is nu corona en dat zal er binnen 5 of 10 jaar nog zijn in een veelvoud van varianten, net zoals de griep. Rustig versoepelen helpt niet want er zullen altijd besmettingen zijn.
  • agnes Vantilt

    3 jaar geleden
    Coronapas is belachelijk, temeer omdat dit via een smartphone gebeurt. Wordt daardoor elke persoon verplicht om dit onnodig apparaat aan te schaffen?
  • Erik Wymeersch

    3 jaar geleden
    Al wie zich wilde laten.vacineren is gevaccineerd, alles vrij laten . De anderen hebben er zelf voor gekozen .
  • Tim De Cock

    3 jaar geleden
    Verplicht dit vaccin, zoals er nog andere verplicht zijn. Diegene die het nu echt niet willen, ik hoop dat jullie goed ziek worden en weet wat is. Tuurlijk moeten ze nu alles loslaten, je hebt nu een keuze.
  • Sofie Hugelier

    3 jaar geleden
    OH hou op met jullie geklungel van formaat, geloofwaardigheid zero beste Vivaldi regering. 1 oplossing alles open en alles afschaffen. Zo komen we ook aan verder aan groepsimmuniteit. Deze die nog o zo bang zijn, blijf dan thuis en sluit jullie op, gevaccineerd of niet, alles voor iedereen hetzelfde. Gaan er nog besmettingen zijn ja maar dit hou je niet tegen, we moeten terug sterker worden en resistent en dit kan alleen als we alles openen.