Teamfoto van Anderlecht. Dit seizoen versus vorig seizoen.
Volledig scherm
Teamfoto van Anderlecht. Dit seizoen versus vorig seizoen. © Photonews en Belga

Zoek de vele verschillen: Anderlecht van nu in niets meer te vergelijken met dat van 1 jaar geleden

AnderlechtBijna allemaal nieuwe kopjes. Tussen de ploegfoto van Anderlecht voor het seizoen 2020-21 en die van de huidige jaargang - exact één jaar geleden dus - zit een wereld van verschil. Zestien spelers staan niet meer op de recente foto. 

6 reacties

  • Eric Severijns

    3 jaar geleden
    Stefan, dat komt nooit meer terug, het geld regeert meer dan ooit, financial fair play is een lachertje, dat zie bij Man City en bv Barcelona. Alleen in België willen ze heiliger dan de Paus zijn, hier gaan ze ploegen straffen met hun licentie en dergelijke.
  • Lorenzo Parmentier

    3 jaar geleden
    Alles komt goed met ons rsca .beetje met beetje komen we trug naar de top waar we thuis horen. En daar heeft kompany en verbeke een groot aandeel in. We komen van heel diep en ver maar verschil met jaar geleden is al immens in de positieve kant dan. We are anderlecht
  • Gilbert Vermeersch

    3 jaar geleden
    Tja, natuurlijk veranderd de werf telkens. Zo gaat dat als je bouwt.
  • Frankie A S Goethals

    3 jaar geleden
    Huzarenstukje van Verbeke die altijd de juiste profielen ontdekt tegen schappelijke voorwaarden. Kompany kan steeds beter zijn spelsysteem en visie doordrukken als de groep elk jaar meer blijvers heeft. De trend is duidelijk naar boven, de toekomst oogt mooi.
  • Alfons Detemmerman

    3 jaar geleden
    En de supporter blijft maar trouw zijn ....???